Opslagruimte Hulst
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in Hulst en kun je wel wat extra ruimte gebruiken voor jouw hobbymateriaal, seizoensspullen of archief? Denk dan eens aan een opslagruimte van Kubox. Wij bieden mobiele opslagboxen van tien kubieke meter waar maar liefst 180 verhuisdozen in passen. Boek nu jouw box online en wij komen hem gratis thuisbezorgen.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een kubox in de omgeving van Hulst voor een klein bedrag per maand. Het dorp in Zeeland ontstond in de 11e eeuw als nederzetting rondom de plaatselijke markt. De plaats staat ook wel bekend als de meest Vlaamse stad van Nederland en trekt veel Belgische toeristen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier