Opslagruimte Horst
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een droge, schone en beveiligde opslagbox die gratis bij je thuis wordt bezorgd. In de box kun je jouw verhuisdozen, meubelstukken en seizoensspullen inladen. Wij nemen hem vervolgens mee voor transport en opslag. De Kubox is de ideale manier om ruimte te creëren tijdens een verhuizing, verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland.

Opslagruimte huren

Reserveer jouw kubox in Horst via onze website. Het dorp staat internationaal bekend vanwege haar champignonteelt. In deze plaats wordt ongeveer de helft van alle Nederlandse champignons geproduceerd. Ook is het de belangrijkste plaats van de gemeente Horst aan de Maas in Limburg. In de middeleeuwen werd de plaats nog Berkele genoemd. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier