Opslagruimte Horn
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Horn en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? De Kubox is een mobiele opslagruimte die je tijdelijk kunt huren voor de opslag van jouw verhuisdozen en inboedel. Bespaar jezelf de moeite van het huren van een busje. De box wordt namelijk gratis thuisbezorgd en na het inladen nemen wij hem mee voor transport en opslag.

Huren opslagruimte

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Horn zit je bij ons goed. Het kerkdorp in de provincie Limburg wordt in de volksmond Häör genoemd. De naam is waarschijnlijk afgeleid van het Germaanse woord Hornjôn, wat ‘hoek op hoger gelegen moerassig land’ betekent. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier