Opslagruimte Hoevelaken
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdelijk extra opslagruimte nodig, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of verbouwing? Denk dan eens aan de opslagmogelijkheden van Kubox. Onze opslagboxen worden droog en beveiligd opgeslagen. Jouw verhuisdozen, meubilair of hobbymateriaal is bij ons dus in goede handen!. Bestel de box vandaag nog online, dan kun je direct beginnen met inpakken.

Huren opslagruimte

Ook bij een uit de hand gelopen hobby of verzameling of gezinsuitbreiding is een kubox een welkome oplossing. Binnen enkele muisklikken regel je een opslagruimte in Hoevelaken, de plaats in de gemeente Nijkerk. In Hoevelaken en heel de Gelderse Vallei wordt de opslagbox gratis bij je thuisbezorgd. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier