Opslagruimte Hoek van Holland
Gratis bezorging en ophalen!

Als je voor langere tijd naar het buitenland verhuist of bijvoorbeeld gaat samenwonen, biedt een (tijdelijke) opslagruimte uitkomst. Kubox verhuurt individuele en beveiligde opslagruimtes, ook in jouw buurt. Boek er eentje online en wij komen deze gratis bij je thuisbezorgen.

Huren opslagruimte 

Woon jij in de kustplaats Hoek van Holland, vlakbij het Oranjekanaal, de Zeven Meren of misschien het Hoekse strand? Voor een paar tientjes per maand huur je al een kubox in 'Rotterdam aan zee'. Wij zorgen voor aflevering op het gewenste tijdstip, vervoer én opslag zodra hij is volgeladen.  

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier