Opslagruimte Hillegom
Gratis bezorging en ophalen!

Je herkent het ongetwijfeld: een overvolle zolder, garage of berging. Kubox heeft dé ideale oplossing voor bewoners van Hillegom: een tijdelijke opslagbox voor al je meubels en goederen. Makkelijk en eenvoudig te regelen en ook zonder gedoe weer op te zeggen. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen en bezorgen we de opslagboxen gratis aan je deur.

Opslagruimte huren

Wij bieden je graag een schone en droge opslagruimte in Hillegom. Hillegom is de meest noordelijke gemeente van de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland. De bewoners van deze gemeente hebben veel met de inwoners van Haarlem en het bestuur heeft zelfs eens besloten om aansluiting te zoeken bij de gemeente Noord-Holland.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier