Opslagruimte Hellevoetsluis
Gratis bezorging en ophalen!

Wil je jouw rommelzolder, schuur, berging of woning eindelijk eens goed opruimen? Wij bieden de uitkomst voor jouw hobbymateriaal, seizoensgebonden goederen of kleding. De kubox is een mobiele opslagruimte welke gratis bij je thuis wordt bezorgd. Voor een klein bedrag per maand hebben jouw spullen een nieuw, schoon, droog en veilig onderkomen.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw kubox in Hellevoetsluis eenvoudig via onze website. Deze stad in de gemeente Zuid-Holland is een beschermd stadsgezicht. Daarnaast was het vroeger vooral een legerplaats en marinehaven. Veel toeristen komen nu naar de stad via zeilschepen en er zijn maar liefst zes havens. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier