Opslagruimte Helden
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je te maken met ruimte tekort vanwege gezinsuitbreiding of omdat je gaat samenwonen? Sla jouw overbodige spullen tijdelijk veilig bij ons op! Kubox is een schone en droge opslagbox van tien kubieke meter. Perfect voor de berging van een aantal kleine meubelstukken en groot genoeg voor 180 verhuisdozen. Je huurt een opslagruimte tegen een aantrekkelijk tarief per maand.

Opslagruimte huren?

Regel binnen enkele klikken jouw opslagruimte in Helden. In het dorp in Limburg wordt het dialect Heldens gesproken. De naam van de plaats wordt voor het eerst vermeld in 1144 en kwam via vele eigenaren in handen van het bisdom Luik. De naam veranderde toen van Heldele in Helden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier