Opslagruimte Heiloo
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Heiloo en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? Kubox biedt mobiele opslagboxen welke je kunt huren voor een korte of lange periode. Onze beveiligde opslagboxen zijn een uitkomst voor je verhuisdozen, kleding, (tuin)meubilair en fietsen. Het boeken van een opslagruimte kost je slechts een paar minuten van je tijd. 

Huren opslagruimte

Wil je een opslagruimte huren in Heiloo, Bollendorp, Kapel of een andere plaats binnen de gemeente in het Kennemerland? Dat kan! Boek je kubox online, geef de gewenste bezorgdatum aan en wij bezorgen deze gratis bij je thuis in het voormalige bedevaartsoord. Als jij de box hebt ingeladen, nemen wij hem weer mee voor transport en opslag.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alkmaar.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier