Opslagruimte Heemstede
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox biedt opslagruimtes voor je wijncollectie, motoronderdelen, antiekverzameling of ander hobbymateriaal dat je tijdelijk een andere plek wilt geven. In onze opslagboxen kun je al jouw persoonlijke spullen kwijt. Je huurt een opslagbox voor een klein bedrag per maand en deze wordt gratis voor je deur afgeleverd. Vervolgens laad jij jouw spullen in en halen wij hem weer op voor transport en opslag.

Opslagruimte huren

Onze opslagruimtes in Heemstede zijn natuurlijk ook geschikt voor je inboedel of verhuisdozen. De gemeente is net als Haarlem, Spaarndam en Velsen gelegen op een vroegere strandwal. Vele rijke heren uit de vroedschap van Amsterdam kochten hier in de 17e eeuw zomerverblijven met grote buitenplaatsen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier