Opslagruimte Hagestein
Gratis bezorging en ophalen!

Opslagruimte nodig voor de tijdelijke opslag van jouw verhuisdozen of inboedel om de periode van een verhuizing te overbruggen? Kubox is de ideale uitkomst. Deze mobiele opslagbox wordt gratis bij je thuisbezorgd zodat jij je spullen direct kunt inladen. Bespaar jezelf de moeite van het heen en weer rijden in een verhuisbusje en boek een opslagruimte op onze website.

Opslagruimte huren

Je hebt al een opslagruimte in Hagestein voor een paar tientjes per maand. Het dorp is vernoemd naar het gelijknamige slot. Voor de bouw van dit kasteel heette de plaats echter Gasperde. Het dorp in de gemeente Vianen in de provincie Utrecht staat voornamelijk bekend om het stuwcomplex in de rivier de Lek. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier