Opslagruimte Haastrecht
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je voor een tijdje in het buitenland verblijft vanwege een studie, stage of nieuwe baan kan een tijdelijke opslagruimte erg handig zijn. De Kubox is een mobiele opslagbox met ruim 8 kubieke meter opslagruimte die je kunt huren voor een scherp bedrag per maand. Ideaal voor jouw kleding, verhuisdozen en meubilair.

Opslagruimte huren?

Ben je woonachtig of werkzaam in de stad Haastrecht of in de omgeving van het veenriviertje de Vlist? Goed nieuws, want dan bezorgen wij de kubox op het door jou gekozen moment gratis bij je thuis. Wij leveren en retourneren de opslagboxen zelfs in het weekend. Boek vandaag nog een opslagruimte met slechts enkele muisklikken.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier