Opslagruimte Haaksbergen
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je verhuizen of verbouwen in de omgeving van Haaksbergen? Grote kans dat jouw meubels, kleding of verhuisdozen tijdens deze periode ontzettend in de weg staan. Het is dan goed om te weten dat Kubox opslagruimtes biedt voor de tijdelijke berging van jouw spullen. Wij brengen de opslagbox zelfs gratis bij je thuis, zodat jij direct kunt beginnen met inladen.

Huren opslagruimte

Voor een klein bedrag per maand huur je een kubox in de omgeving van Haaksbergen, de gemeente in het zuiden van de provincie Overijssel. In de 19e eeuw werd de textielindustrie erg belangrijk voor de bewoners in de omgeving. De fabriek van Jordaan en Zonen zorgde voor veel werkgelegenheid. Op het hoogtepunt was zo’n 80% van de bevolking werkzaam in de textielindustrie. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier