Opslagruimte Grave
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Grave zit je bij ons goed. Wij bieden flexibele opslagruimte voor de berging van jouw verhuisdozen, persoonlijke spullen of hobbymateriaal. Uitermate geschikt voor de overbrugging van een verhuizing of tijdens een verbouwing. Boek de opslagbox online en wij bezorgen deze gratis bij je thuis.

Huren opslagruimte

Je huurt al een opslagruimte voor een klein bedrag per maand in Grave. De vestingstad in de provincie Noord-Brabant werd vroeger De Graaf genoemd, deze naam komt van graven of gracht. De omgeving staat bekend om haar historische woonhuizen, vele overblijfselen van militaire activiteiten en de Maaskade en Maaspoort. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier