Opslagruimte Gorinchem
Gratis bezorging en ophalen!

Een overvolle garage, berging, tuinhuis of zolder? Geen zorgen, iedereen heeft weleens te maken met ruimte tekort. Kubox biedt de perfecte oplossing: opslagboxen die gratis bij je thuis worden bezorgd voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. Wanneer de opslagruimte bij je op de stoep staat kun je direct beginnen met inladen. Vervolgens halen wij hem weer op voor transport en opslag.

Opslagruimte huren

Je huurt een opslagruimte in de omgeving van Gorinchem voor een scherp tarief per maand. De plaats gelegen in de provincie Zuid-Holland was vroeger een belangrijke vestingstad. In het centrum zijn de resten hiervan nog goed te zien. De stad is gelegen aan de rivieren de Linge en Boven Merwede. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier