Opslagruimte Giethoorn
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Giethoorn en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Denk dan eens aan Kubox! Dit is een mobiele opslagruimte van tien kubieke meter en biedt voldoende ruimte voor jouw verhuisdozen en een aantal kleine meubelstukken. Je huurt al een opslagbox voor een klein bedrag per maand en deze wordt daarnaast gratis bij je thuisbezorgd.

Opslagruimte huren

Giethoorn kent vele kleine bruggetjes en waterwegen en staat dan ook wel bekend als het ‘Hollands Venetië’. Bespaar jezelf de moeite van rijden in een verhuisbusje in het drukke en toeristische dorp. Boek een kubox en wij verzorgen het transport van jouw spullen kosteloos.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier