Opslagruimte Geldrop
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Geldrop en kun je wel wat extra ruimte gebruiken? De kubox is een mobiele opslagruimte van tien kubieke meter die gratis bij je thuis wordt bezorgd. In de opslagbox kun je van alles kwijt, bijvoorbeeld verhuisdozen, meubels, hobbymateriaal, archief of seizoensspullen. Jouw eigendommen worden bij ons schoon, droog en beveiligd opgeslagen.

Opslagruimte huren?

Boek binnen enkele klikken jouw opslagruimte in Geldrop. Het plaatsje in Noord-Brabant ligt tussen de steden Eindhoven en Mierlo. De naam Geldrop betekent waarschijnlijk niets anders dan ‘Gelders dorp’. De plaats staat bekend om het kasteel dat volgens diverse bronnen dateert uit 1340. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier