Opslagruimte Geldermalsen
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele opslagruimte waarin je jouw persoonlijke bezittingen droog opslaat tijdens een verhuizing, renovatie of emigratie. De beveiligde en schone opslagbox bezorgen wij gratis bij je thuis, zodat jij hem alleen nog maar hoeft in te laden. Daarna nemen we de box mee voor transport en opslag en brengen we deze weer terug op het gewenste moment.

Huren opslagruimte

Woon je in Geldermalsen, in de westelijke uithoek van de provincie Gelderland en middenin de Betuwe? Of misschien in een van de nabijgelegen plaatsen Tiel, Buren, Culemborg, Leerdam, Zaltbommel of 's-Hertogenbosch? Hoe het ook zij, voor een bescheiden maandbedrag bestel je eenvoudig én snel een tijdelijke kubox online. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier