Opslagruimte Franeker
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Franeker en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Kubox biedt de uitkomst. Schone, droge en beveiligde opslagboxen welke voor enkele maanden of een langere periode te huur zijn. Ideaal voor de overbrugging van een verhuizing en met voldoende ruimte voor jouw verhuisdozen en meubilair.

Opslagruimte huren?

Je hebt een opslagruimte in Franeker voor een klein bedrag per maand. De Friese plaats is één van de bekende elf steden en wordt plaatselijk Frjentsjer genoemd. In de stad staat de op één na oudste universiteit van Nederland, deze werd in 1585 geschonken door de stadhouder Willem Lodewijk van Nassau. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier