Opslagruimte Fijnaart
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is de ideale uitkomst bij ruimte gebrek. Onze opslagruimtes van tien kubieke meter zijn schoon, droog en worden beveiligd opgeslagen. Jouw kleding, inboedel en verhuisdozen zijn bij ons dus in goede handen! Reserveer nu een opslagbox op de gewenste datum online en wij komen hem gratis bij je thuisbezorgen en na het inladen nemen wij de box weer mee voor opslag.

Opslagruimte huren

Binnen enkele klikken huur je een opslagruimte in de omgeving van Fijnaart. De plaats ligt in een grote zeekleipolder en het gebied is vroeger meerdere malen overstroomt. Waarschijnlijk dankt de plaats zijn naam dan ook aan het Franse woord Fin de Terre, wat zoiets betekent als 'plaats waar het water ophield en het land begon'. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier