Opslagruimte Enkhuizen
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je binnenkort gaan verhuizen van of naar Enkhuizen kan een tijdelijke opslagruimte erg prettig zijn. De Kubox is een mobiele opslagbox welke gratis bij je thuis wordt bezorgd. Wij nemen de box vervolgens mee voor transport en zorgen dat deze beveiligd en droog wordt opgeslagen. Zo wordt het opslaan van jouw spullen wel heel eenvoudig.

Opslagruimte huren

Bespaar direct ruimte en reserveer jouw Kubox in de omgeving van Enkhuizen online. De stad en gemeente staat bekend als ‘Haringstad’ vanwege de grootschalige haringvisserij in het verleden. Dankzij de gunstige ligging aan het Markermeer en IJsselmeer is de plaats ook ideaal voor de watersportliefhebber. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier