Opslagruimte Eibergen
Gratis bezorging en ophalen!

Van een volle berging tot een uit de hand gelopen hobby: iedereen heeft weleens te maken met ruimte gebrek. Daarom is het goed om te weten dat Kubox een oplossing biedt. Wij verhuren mobiele opslagruimtes die uitermate geschikt zijn voor de berging van jouw seizoensspullen, hobbymateriaal of kleding. Je huurt de box voor een vast bedrag per maand zolang het jou uitkomt.

Opslagruimte huren

Boek jouw kubox in Eibergen nu via onze website. De plaats in de provincie Gelderland wordt in het jaar 1188 voor het eerst vermeld als Ecberghe. Een belangrijk monument van het dorp is De Mallumse Molen, een oude watermolen met Muldershuis. De molen is elke zaterdag geopend voor publiek. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier