Opslagruimte Edam
Gratis bezorging en ophalen!

Stel, je hebt plotseling een opslagruimte nodig omdat je bent begonnen aan een grondige verbouwing of tijdelijk naar het buitenland verhuist voor een toffe nieuwe baan. Voor al deze situaties heeft Kubox de oplossing; een ruime, mobiele opslagbox die voor de deur wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald. Zo wordt het opslaan van jouw spullen een eitje!

Opslagruimte huren?

Ben je woon- of werkachtig in het voormalige handelsdorp Edam, dat bekend is om haar de scheepsbouw, haringvisserij en kaashandel? Kubox bezorgt jouw opslagruimte op de dag en het tijdstip dat jij wenst. Wanneer hij vol zit, zullen wij hem veilig voor je vervoeren en opbergen. Binnen enkele minuten boek je de opslagbox op onze website. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier