Opslagruimte Drunen
Gratis bezorging en ophalen!

Een stampvolle berging, zolder of tuinhuis? Kubox helpt je uit de brand! Onze opslagruimtes zijn schoon en droog en bieden genoeg ruimte voor de tijdelijke opslag van jouw seizoensspullen, verhuisdozen of kleding. Het grote voordeel van onze opslagbox? Hij wordt gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij direct kunt beginnen met inladen. Als je goed voorbereidt bent kost dit je slechts een uurtje.

Opslagruimte huren?

Reserveer nu eenvoudig jouw Kubox in Drunen via onze website. Het dorp in Noord-Brabant leefde vroeger vooral van de landbouw, mandenvlechterij en de leer- en schoenenindustrie. Later werden de scheepsschroevenfabriek, de messingfabriek en de aluminiumfabriek grote werkgevers. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier