Opslagruimte Dongen
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een tijdelijke opslagruimte voor de overbrugging van een verhuizing of verbouwing? Denk dan eens aan een opslagruimte van Kubox. Onze opslagboxen van tien kubieke meter zijn groot genoeg voor een flink aantal verhuisdozen of meubelstukken en worden gratis bij je thuisbezorgd. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw kubox in de omgeving van Dongen. De plaats dankt haar naam aan de hooggelegen zandruggen waar de eerste bewoners van het dorp op woonden. Deze donken lagen hoog en droog te midden van grote veen- en kleigebieden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier