Opslagruimte Doesburg
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele opslagruimte van tien kubieke meter die gratis bij je wordt thuisbezorgd. Hierin passen met gemak 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubels. Dé oplossing bij ruimte gebrek tijdens een verhuizing of verbouwing. De Kubox is direct beschikbaar en wordt 24/7 beveiligd. En dat tegen een ontzettend scherp maandtarief.

Huren opslagruimte

Voor een bescheiden bedrag per maand huur je een kubox in Doesburg. De Hanzestad is gelegen aan de Gelderse IJssel en de Oude IJssel en ligt dicht bij Doetinchem. Tot 1923 was Doesburg een vestingstad, maar na de Tweede Wereldoorlog werd de plaats uitgebreid met de heropbouw van de Martinikerk en een aantal nieuwe woonwijken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier