Opslagruimte Diemen
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox Diemen biedt flexibele opslagboxen voor de tijdelijke opslag van je spullen. Deze zijn ideaal wanneer je noodgedwongen moet verhuizen bij bijvoorbeeld het verbreken van een relatie of het doormaken van een scheiding. Onze opslagruimtes kun je uiteraard ook gebruiken bij verbouwingen of om meer ruimte te creëren in je huis.

Huren opslagruimte

Het huren van een opslagruimte in Diemen biedt voor veel inwoners een uitkomst bij ruimtegebrek. De stad dankt zijn naam aan het riviertje De Diem en is sinds de 20e eeuw sterk gaan groeien als forenzenstad van de gemeente Amsterdam. Vandaag de dag heeft Diemen dan ook het karakter van een moderne buitenwijk.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier