Opslagruimte Didam
Gratis bezorging en ophalen!

Zoek je een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Didam? Kubox biedt opslagboxen van tien kubieke meter voor de opslag van jouw persoonlijke spullen. Boek de opslagruimte online en kies een datum, wij brengen de box bij je thuis, jij laad je spullen in en vervolgens nemen wij hem mee voor transport en opslag. De opslagruimte komt terug op de dag wanneer jij dat wilt.

Opslagruimte huren

Een kubox in de omgeving van Didam is ideaal tijdens een verhuizing of verbouwing. De plaats in Gelderland staat bekend als een schuttersdorpje en telt in totaal zeven schutterijen en schuttersgilden. Daarnaast is ‘Didam op stelten’ een grote jaarlijkse gebeurtenis. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier