Opslagruimte Den Horn
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je voor langere tijd naar het buitenland vanwege een studie, stage of nieuwe baan? Dan is het prettig om jouw persoonlijke spullen tijdelijk ergens op te slaan. Kubox biedt droge en schone opslagruimtes van tien kubieke meter. Hier passen zo’n 180 verhuisdozen in. De opslagbox wordt gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij jouw spullen alleen nog maar hoeft in te laden.

Opslagruimte huren?

Boek nu online jouw kubox in Den Horn voor een klein bedrag per maand. Het kleine dorp in de provincie Groningen is pas rond 1700 ontstaan en heeft enkel een kerk, dorpshuis, ijsbaan en speeltuin. Tot augustus 2012 had de plaats een eigen openbare basisschool, die vanwege een tekort aan leerlingen gesloten is.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier