Opslagruimte Delfgauw
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je op zoek naar een opslagruimte voor jouw hobbymateriaal, antieke meubels of andere bijzondere items die een beschermde plek verdienen? Kubox biedt jou een inviduele opslagbox voor slechts enkele tientjes per maand. Wij bezorgen hem gratis thuis, regelen het vervoer én de storage op een van onze beveiligde locaties. Je hoeft hem zelf alleen nog maar in te pakken!

Huren opslagruimte 

Woon of werk je tussen Delft en Pijnacker in het Zuid-Hollandse dorp Delfgauw? Of dit nu nabij de Pijnackerse vaart is, in glastuinbouwgebied Noordpolder of in de buurt van recreatiegebied de Delftse Hout... je bestelt jouw tijdelijke kubox eenvoudig online. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier