Opslagruimte De Kwakel
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een schone en droge opslagbox en is met ruim 8 m3 opslagruimte uitermate geschikt voor jouw verhuisdozen, hobbymateriaal, kleding of meubels. Ideaal bij een verhuizing, verbouwing of grote opruiming. In slechts enkele minuten boek je een mobiele opslagbox voor de door jouw gewenste periode via onze website.

Huren opslagruimte

Ben je woonachtig in het Noord-Hollandse De Kwakel, dat ligt in de gemeente Uithoorn en haar naam te danken heeft aan een hoge loopbrug over het water de Kleine Drecht? Al voor een klein bedrag per maand bestel je een tijdelijke kubox online. Wij bezorgen de box bij je thuis en zorgen voor het transport naar een van onze locaties.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier