Opslagruimte Bussum
Gratis bezorging en ophalen!

Dan zit je goed bij Kubox. Bij ons huur je een opslagbox voor een klein bedrag per maand. Onze opslagruimtes zijn droog, schoon en veilig. Jouw spullen zijn bij ons dus in goede handen! Bestel een opslagruimte online en deze wordt gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij alleen je inboedel of verhuisdozen hoeft op te bergen.

Opslagruimte huren

Je huurt gemakkelijk een opslagruimte voor een korte of langere periode in Bussum, de welgestelde forensenplaats en gemeente in de regio het Gooi. Het dorpje ontwikkelde zich in de negentiende eeuw moeilijk. Pas met de komst van de spoorlijn Amsterdam – Amersfoort en de opening van het station groeide het inwonersaantal.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier