Opslagruimte Bunschoten
Gratis bezorging en ophalen!

Voor wie wel wat extra opslagruimte kan gebruiken is de Kubox perfect. Wij bieden veilige en nette opslagboxen aan voor slechts enkele tientjes per maand. Wanneer je een box bestelt, brengen we deze ook nog eens kosteloos bij je thuis. Je hoeft de spullen alleen nog maar in te laden. 

Opslagruimte huren

Ben jij trotse inwoner van de stad Bunschoten of het nabijgelegen Spakenburg, Eemdijk of Zevenhuizen en ga je binnenkort verbouwen of verhuizen? Ook in de provincie Utrecht huur je online gemakkelijk een tijdelijke kubox. Op jouw teken halen we hem op en dragen we zorg voor vervoer en opslag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier