Opslagruimte Bunnik
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort samenwonen of krijg je te maken met gezinsuitbreiding? Gefeliciteerd! Dit is natuurlijk goed nieuws, maar heb je al gedacht aan de opslag van jouw overbodige spullen? Kubox biedt ruime, droge en schone opslagboxen voor de berging van persoonlijke spullen zoals kleding, meubelstukken en seizoensspullen. Je huurt een opslagruimte voor een scherpe prijs per maand.

Huren opslagruimte

Huur een kubox in de omgeving van Bunnik en geef jouw spullen tijdelijk een veilig onderkomen. De opslagboxen worden gratis thuisbezorgd, ook wanneer je werkt of woonachtig bent in de drie dorpen Bunnik, Odijk of Werkhoven waaruit de gemeente bestaat.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier