Opslagruimte Budel-Schoot
Gratis bezorging en ophalen!

Voor tijdelijke opslag in de omgeving van Budel-Schoot zit je bij ons goed. Wij bezorgen opslagboxen bij jou voor de deur voor de opslag van je verhuisdozen, inboedel of verzamelwaar. Ideaal tijdens een verhuizing, verbouwing of langdurig verblijf in het buitenland. Je huurt een kubox voor een klein bedrag per maand.

Opslagruimte huren

Boek binnen enkele klikken een opslagruimte in de omgeving van Budel-Schoot. Het dorp in de gemeente Cranendonck ligt vlakbij de Belgische grens en de stad Hamont-Achel. De plaats is ontstaat uit een samensmelting van twee kleine buurtschappen uit Budel, namelijk Groot-Schoot en Klein-Schoot. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier