Opslagruimte Blaricum
Gratis bezorging en ophalen!

Zoek je naar een opslagruimte in de buurt van Blaricum? Wij bieden de uitkomst! De Kubox is een mobiele opslagbox die gratis wordt thuisbezorgd. Jij laad je spullen in en wij doen de rest. Bespaar jezelf de moeite van het huren van een busje en heen en weer rijden en boek een opslagruimte online.

Opslagruimte huren

Een opslagruimte in Blaricum is uitermate geschikt bij een verhuizing of ingrijpende verbouwing. Of je nu woont in een van de vele goed bewaard gebleven boerderijen of een prachtige nieuwbouwwoning, wij zorgen ervoor dat jouw spullen netjes worden vervoerd en veilig worden opgeslagen. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier