Opslagruimte Bergschenhoek
Gratis bezorging en ophalen!

Als je voor een aantal maanden of voor een langere periode een opslagruimte nodig hebt, biedt Kubox de uitkomst: droge en veilige opslagboxen tegen een klein bedrag per maand. Perfect voor de opslag van jouw verhuisdozen of inboedel. Wanneer je jouw opslagruimte online bestelt, wordt deze bij je thuisbezorgd zodat jij hem alleen nog maar hoeft vol te laden.

Huren opslagruimte

Een opslagruimte in Bergschenhoek regel je gemakkelijk online. Deze plaats in de provincie Zuid-Holland maakt sinds 2007 deel uit van de gemeente Lansingerland. De omgeving bevat veel nieuwbouw en een groot natuur- en recreatiegebied, het Hoge en Lage Bergse Bos met onder andere een skihelling en klimwand.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam of Schiedam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier