Opslagruimte Bergambacht
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een ruime en mobiele opslagbox welke voor je deur wordt geleverd. De opslagruimte is uitermate geschikt voor verhuisdozen, verzamelwaar en kleding, maar ook voor seizoensspullen of hobbymateriaal. Met 8 kubieke meter netto opslagruimte is er genoeg ruimte voor een flink deel van jouw inboedel. De goederen worden schoon, droog en beveiligd opgeslagen en zijn bij ons dus in goede handen.

Huren opslagruimte

Zelfs in de plaats en voormalige gemeente Bergambacht in de Krimpenerwaard bezorgen we de kubox gratis bij je thuis. Ook wanneer je werkzaam bent in Bergambacht of een van de omliggende dorpen als Ammerstol of Berkenwoude dan kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn bij de opslag van archiefmateriaal of dossiers. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier