Opslagruimte Benthuizen
Gratis bezorging en ophalen!

Dan ben je bij Kubox aan het juiste adres. Wij bieden opslagruimte in Benthuizen aan en bezorgen opslagboxen voor de deur. Deze zijn ideaal wanneer je ruimte tekort komt door bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing. Onze opslagruimtes zijn ook te gebruiken voor de opslag van je inboedel wanneer je op wereldreis gaat. Je huurt een schone, droge en veilige opslagruimte tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Opslagruimte huren

Als je gaat verhuizen of verbouwen in Benthuizen kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. Het dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn haalde eeuwenlang zijn inkomsten uit het afsteken van turf uit de omliggende veengronden. Vandaag de dag is molen De Haas een belangrijke bezienswaardigheid in Benthuizen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier