Opslagruimte Bennekom
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Bennekom? Dan kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. De Kubox is een mobiele opslagbox van acht kubieke meter welke groot genoeg is voor de inboedelopslag van twee kamers. Als je meer ruimte nodig hebt, kies je gewoon een ander formaat. Jouw opslagbox is binnen enkele klikken geregeld.

Huren opslagruimte

Ben je woonachtig aan de grens van de Veluwe, dichtbij de Gelderse Vallei of meer in de richting van de omliggende dorpen Ede, Hoekelum of Wageningen? In heel Bennekom en de regio bezorgen we de kubox gratis bij je aan huis. Kies online de gewenste opslagruimte en datum en wij doen de rest. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier