Opslagruimte Bennebroek
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je teveel rommel op zolder, in je bergruimte of tuinhuis? Denk dan eens aan een opslagruimte van KUBOX. Onze mobiele opslagboxen worden voor je deur in Bennebroek bezorgd, zodat jij jouw spullen alleen nog maar hoeft in te laden. Bespaar jezelf de moeite van een busje huren en boek binnen een paar muisklikken een KUBOX online.

Opslagruimte huren?

Ook wanneer je gaat verhuizen of verbouwen in de buurt van Bennebroek, dat bekend staat om Europa's grootste speeltuin Linnaeushof, kunnen onze opslagboxen een uitkomst zijn. Of je nu woont in het centrum van de voormalige gemeente of een ander dorp in de gemeente Bloemendaal, we bezorgen de opslagruimte altijd gratis bij je thuis.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier