Opslagruimte Beers
Gratis bezorging en ophalen!

Zoek je tijdelijk een nieuwe plek voor jouw hobbymateriaal, seizoensspullen, inboedel of verhuisdozen? Kubox verhuurt mobiele opslagboxen van tien kubieke meter voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Ideaal tijdens een verhuizing of verbouwing! Daarnaast komen we de opslagruimte ook nog eens gratis bij je thuisbezorgen.

Huren opslagruimte

Boek nu online jouw kubox in Beers. Het dorpje in de provincie Noord-Brabant dankt haar naam aan de ligging aan de Beerse Overlaat en Beerse Maas. Bere of baren betekent namelijk modder of zooi. In de plaats werd vroeger veel landbouw en veeteelt verricht. Het Nationaal Veeteeltmuseum herinnert aan de geschiedenis van het dorp. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier