Opslagruimte Badhoevedorp
Gratis bezorging en ophalen!

De KUBOX is een mobiele opslagbox die droog en beveiligd wordt opgeslagen. In deze opslagruimte van minimaal 8 m3 kun je moeiteloos wat meubelstukken of een aantal verhuisdozen kwijt. Boek nu een opslagbox via onze website en wij bezorgen deze gratis bij je aan huis in Badhoevedorp, zodat jij alleen nog maar hoeft in te laden. 

Opslagruimte huren?

Woon of werk je in het Groene Dakendorp, de Vogelbuurt, de Jan van Gentstraat, het Lorentzplein of het industrieterrein aan de Schipholweg? Je huurt een KUBOX in elke wijk of buurt van Badhoevedorp binnen enkele muisklikken en tegen een paar tientjes per maand.  

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier