Opslagruimte Axel
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je gaat samenwonen of te maken krijgt met gezinsuitbreiding, kan het zomaar voorkomen dat je te maken krijgt met ruimtegebrek. Het is prettig om te weten dat Kubox individuele opslagruimtes biedt voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Deze worden schoon, droog en beveiligd opgeslagen.

Huren opslagruimte

Huur nu jouw opslagruimte in Axel via onze website. Het dorp gelegen in Zeeuws-Vlaanderen heeft een sterke eigen identiteit. De bewoners spreken er een dialect en het dorp heeft een eigen klederdracht, welke inmiddels enkel door folkoregroepen wordt gedragen. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier