Opslagruimte Aalten
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een overvolle zolder, berging, garage of tuinhuis? Geen zorgen, Kubox biedt ruime opslagboxen voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. De opslagruimtes van tien kubieke meter zijn groot genoeg voor 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken. Boek de box online en je huurt zolang je wilt voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

Opslagruimte huren?

Regel nu jouw kubox in Aalten op onze website. Het esdorp is de grootste plaats in de gelijknamige gemeente in Gelderland. De eerste archeologische vondsten uit het dorp stammen uit de achtste eeuw. In de 19e en 20e eeuw profiteerde de plaats van de groeiende textielindustrie. Voornamelijk de textielfabrieken van de familie Driessen zijn van groot belang geweest voor het dorp. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier