Woning renoveren? Laat je maximaal ontzorgen

Geplaatst op 16/12/2020 in Nieuws, Verbouwen

Kubox en Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben de handen ineengeslagen om jou maximaal te ontzorgen bij je verbouwing of renovatie. Heb je een nieuwe vloer nodig, zonwering, raamdecoratie of kasten op maat? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je jouw totaaloplossing op één adres. Ook voor opslag van jouw dierbare spullen.

Totaaloplossing

Woninginrichting-Aanhuis.nl ken je waarschijnlijk al van de tv-uitzendingen ‘Weer verliefd op je huis’ van vtwonen. Ook in 2020 is daar te zien hoe Woninginrichting-Aanhuis.nl jou ál het werk uit handen neemt. Echt een totaaloplossing voor iedereen.

Vanaf het volgende seizoen zul je ook op tv zien waar de spullen tijdens de opknapbeurt naartoe gaan, zodat ze veilig afgeschermd staan van verfspatten, decoupeerzagen, vorst en vocht: natuurlijk in een tijdelijke opslag van Kubox.

Dubbel voordeel

Door deze samenwerking hoopt Kubox nog meer mensen te helpen bij een zorgeloze verbouwing. En alsof het compleet ontzorgen nog niet voldoende is, biedt Woninginrichting-Aanhuis.nl ook nog eens een mooie aanbieding voor de opslag van je meubels, boeken en de rest van je spullen.

Bestel je een Kubox via Woninginrichting-Aanhuis.nl, dan krijg je € 25,- korting. Je ontvangt in de winkel de flyer met kortingscode, deze code vul je aan het einde van je bestelproces in. Simpel!

Tip: bekijk wat Woninginrichting-Aanhuis.nl allemaal kan betekenen.